zaterdag, 23 september 2023 11:45

Prinsendag 2023

View the embedded image gallery online at:
met dank aan Marise voor de foto's.

Prinsendag 19 september 2023, Verslag van de winnaars

Maar liefst 44 deelnemers meldden zich voor de traditionele wedstrijd op Prinsjesdag. We hebben wel eens mooier weer gehad! Met een harde wind en dreigende buien gingen we van start.
Zoals altijd speelden Jurjen en ik deze wedstrijd samen. Nog nooit gewonnen, maar altijd veel lol gehad. Samen met Marjanne en Appie startten we op hole 4. Daar maakten we gelijk een par. Een mooi begin en vol goede moed gingen we verder. Het liep lekker: Jurjen had prachtige afslagen, de tussenslagen gingen om en om en mijn puttjes vielen meestal goed.
Jurjen had nog een alcoholische versnapering meegenomen. We besloten daarmee te wachten tot de laatste hole, tenzij we onderweg het gevoel zouden krijgen dat we eerder een opkikker nodig hadden. Dat was niet het geval en op hole 3 sloten we af met een toost op onze leuke flight!

Tot onze verrassing werden we eerste. Een mooie kroon op onze jarenlange samenwerking op Prinsjesdag! Letterlijk werden we ook gekroond. Helaas was het een “wisselkroon”, die afloop van de gezellige nazit met een glaasje en een bitterbal weer ingeleverd moest worden…
We hadden een goede flight: Marjanne en Appie werden derde.
De tweede prijs was voor Nanette en Martin.

Met dank aan de wedstrijdleiding Henny en Eva, die er altijd een mooie dag van weten te maken.
Jurjen en Wil

donderdag, 14 september 2023 13:08

Wintertrainingen 2023

Geef je snel op voor de wintertrainingen:

golfschool wintertraining 2023 2 golfschool wintertraining 2023 extra

woensdag, 13 september 2023 13:08

Verslag Ladiesday vrouwenhart Ommen

Succes op Ladiesday Vrouwenhart te Ommen Hooge Graven.

Op zaterdagmorgen 9 september vertrokken wij met een volle auto met golfspullen en proviand richting Ommen. Jenny, Francien, Henny en Wieke.
Jenny draagt onderzoek naar het vrouwenhart een warm hart toe en heeft een golfteam geregeld. Van de inschrijvingskosten werd een groot deel gedoneerd als sponsorgeld!

0.png
maandag, 04 september 2023 09:53

Oogstwedstrijd 3 september 2023

OOGSTWEDSTRIJD, verslag van de winnaar

Zondagmiddag 3 september, 31 leden stonden te trappelen van ongeduld om te gaan oogsten. Wat we toen nog niet wisten was dat Henny en Eva al heel mooie oogstpakketten hadden klaar staan. Maar daar moest eerst nog om gestreden worden.
Om een uur werd gestart onder werkelijk prima omstandigheden, lekker zonnetje, weinig wind. Het kon niet mooier.
Ik ben gestart in een van de laatste flights met Marius en Wim. Twee betrekkelijk nieuwe leden, die het toch aan gedurfd hebben om mee te doen. En comfortabel in de middenmoot eindigden. Proficiat !

Ik ging zelf redelijk goed van start en dat is eigenlijk zo gebleven. Het ging wel lekker. Alleen hole 8 verprutst door in de grote zandbak terecht te komen. Jammer. Al met al leverde alles bij elkaar toch nog 22 punten op en dat bleek genoeg te zijn voor een goede oogst. Eerste prijs, het kon niet op.

Al met al een fantastische middag.
Jaap Vermoen

Beste allen,

Graag nodigen we jullie uit om deel te nemen aan de training “GOED omgaan met dementie"

Ook jullie in de hoedanigheid van bestuur-, commissie lid of marshal, maar ook zeker de mensen die

beroepshalve te maken hebben met mensen met een vorm van dementie willen we op het hart

drukken om vooral bij de training aanwezig te zijn.

Op maandag 2 oktober 2023, aanvang 19.30 uur, vindt in het restaurant van Golfpark De Hildenberg

te Appelscha de bijzondere training “GOED omgaan met dementie" plaats. Deze cursus is speciaal

ontworpen om ons inzicht en kennis te bieden over het omgaan met dementie in het algemeen,

maar ook zal er aandacht besteed worden aan hoe we om kunnen gaan met dementie in de context

van onze golfclub. Dementie raakt ons allemaal. Het is een ingrijpende aandoening die niet alleen de

persoon met dementie beïnvloedt, maar ook de mensen om hen heen. Het is belangrijk om te

begrijpen hoe we als clubleden kunnen bijdragen aan een omgeving waarin mensen met dementie

zich welkom en gesteund voelen.

In deze training leer je meer over dementie en hoe je mensen met dementie kunt herkennen.

Vervolgens ga je aan de slag met situaties uit de praktijk.

Hoe reageer je bijvoorbeeld als iemand steeds dezelfde vragen stelt?

Ook leer je hoe je goed kunt omgaan en contact kunt maken met mensen met dementie.

De duur van de cursus is ongeveer 1,5 uur, inclusief tijd voor vragen.

Twee trainers Maria Delobel en Ko Muller, verzorgen de training namens samendementievriendelijk ,

een initiatief van Alzheimer Nederland en het ministerie van VWS.

Doe mee en geef je op voor 15 september bij de receptie of via receptie@golfparkdehildenberg.nl

Ter voorbereiding vragen we je de online basistraining te volgen op:

dementievriendelijk

Deze training is gratis en duurt ongeveer 15 minuten. Na het volgen van een online training ben je

perfect voorbereid voor de training voor onze golfclub.

Samen kunnen we een positieve impact hebben op het leven van mensen met dementie.

Alvast bedankt voor je deelname en we kijken ernaar uit om jullie binnenkort bij de cursus te

verwelkomen.

Tot dan!

Hartelijke groet,

Peter Vernimmen en Marjanne Burgers

Pagina 1 van 4

26 sept 2023 - Damesmiddag 9 holes
28 sept 2023 - Herenmiddag 9 Holes
02 okt 2023 - Dementie vriendelijk
03 okt 2023 - Damesmiddag 9 holes
05 okt 2023 - Herenmiddag 9 Holes

Actuele baanstatus

Baan

Open

Pitch en Put

Open (reserveren kan per mail  of per app of telefonisch.

Open

Qualifying Ja

Zomer Greens

Buggy/Scooter

Trolleys

Pinpositie C
    Toilet Hole 5

Open*

Code: 1321

Golfpark
De Hildenberg

Contact gegevens & Reserveren

Het weer

Copyright © 2022 Golfbaan Appelscha B.V. Alle rechten voorbehouden.