Dubbelslag Appie bij 5e maandbeker

Zondag 26 september alweer de 5e en laatste maandbeker van het jaar. Ondanks een heerlijk najaarszonnetje, een open terras zonder QR code en een gezellige drankje na de wedstrijd slechts 20 deelnemers voor deze laatste maandbeker. Sowieso was de opkomst bij de maandbeker dit jaar mager, ondanks de wijziging van 18 naar 9 holes.

Verslag van de winnaar

Beste golfvrienden,
Wat heeft de organisatie er weer een mooi evenement van gemaakt samen met alle 32 deelnemers aan het Prinsendag golftoernooi op het mooie park in Appelscha.
Het was ook lekker dat de weergoden meewerkten. En de banen lagen er in topconditie bij.

Verslag van de WECO

Dit jaar een oogstwedstrijd met een speciaal tintje. De uitreiking van de Cup of Honour aan Wil Brand.
Een mooie opkomst van 36 spelers gaf extra luister aan deze happening.

CUP OF HONOUR 2020

In verband met de afwezigheid van de voorzitter en vice-voorzitter moeten jullie je behelpen met een toespraakje van de secretaris. Natuurlijk zal ik dan ook de toespraak voorlezen.

Pagina 1 van 39

28 okt 2021 - Herenmiddag 9H
04 nov 2021 - Herenmiddag 9H

Actuele baanstatus

• Repareer uw pitchmarks en divots!

Baan  Open
    Oefenholes  Open

Open
    Qualifying  Ja
    Greens  Zomer
    Buggy/Scooter  Ja
    Pinpositie  D

Golfpark
De Hildenberg

Het weer

Copyright © 2019 Golfbaan Appelscha B.V. Alle rechten voorbehouden.
// Widget

Reserveren speeltijd