• Golfpark De Hildenberg Logo

Verslag van de WECO.

De nieuwe competie is begonnen. Totaal 4 wedstrijden die ons zullen helpen door de winter te komen, weer of geen weer.
En ..... gelijk liefst 36 deelnemers.

Bericht van GC Emmeloord aan GDH en Heidemeer:

Beste mensen, De belangstelling is momenteel groot om bij ons te spelen.Daar is niets mis mee, integendeel. Het komt echter regelmatig voor dat leden van Hildenberg of Heidemeer gaan spelen zonder zich in eerst in het clubhuis te melden. Men loopt gewoon de baan op.

DE HILDENBERG(corona)CUP

Het, door Corona, danig in de war geschopte zomerprogramma van de wedstrijdcommissie bereikte op 24 oktober in de afsluitende wedstrijd zijn hoogtepunt.
Er waren nog een 4-tal kanshebbers overgebleven, waarvan er één zich helaas voor deze wedstrijd niet had ingeschreven.

Richtlijnen van het nieuwe handicap-systeem (WHS)
Een bericht van de R & H commissie

Pagina 1 van 32

Actuele baanstatus

• Repareer uw pitchmarks en divots!
    Winterregel 'plaatsen' van toepassing: lees hier
    Speciale regel op hole 6! Lees hier

Baan

Open

Qualifying

Greens

Zomer

Buggy's

Pinpos. *Klik op letter voor overzicht greens

Golfpark
De Hildenberg

Het weer

Copyright © 2019 Golfbaan Appelscha B.V. Alle rechten voorbehouden.
// Widget

Reserveren speeltijd