• Golfpark De Hildenberg Logo

Nieuwsbrief 2019-1

Het bestuur wil niet alleen maar op de Algemene Leden Vergadering verantwoording afleggen van het doen en laten maar ook gedurende het jaar zaken aan u voorleggen. Ook vernemen we graag van u wat we niet goed doen en hoe het beter kan of wat u vindt dat er nog zou moeten worden gedaan.

Deze nieuwsbrief vindt u als u inlogt onder "voor de leden", nieuwsbrieven.

Mijn eerste ervaring met de club, vergadering met Foeke als voorzitter.
Dat is Foeke nooit vergeten met mijn (westerse) opmerking .....HEB JIJ WEL GOLFERVARING,
Antwoord Foeke, NEE......Hij haalt het nog wel eens aan.

Verslag van de WECO
Zaterdag 12 oktober weer de jaarlijkse stamppotwedstrijd gespeeld. Na heel veel regen de dagen ervoor gaf de buienradar voor de middag droog weer aan en dat kwam gelukkig ook nog uit. De weergoden waren ons dus gunstig gezind.

Feestelijke afsluiting van de “Lucky Lady”

Op dinsdag 8 oktober is de laatste “Lucky Lady” gespeeld. Vanaf april hebben we 7x om deze titel gestreden. Op elke “Lucky Lady” middag waren er alleen “roze“ prijzen te verdienen. Speelde je een par of een birdie dan had je al een roze bal of pitchfork verdiend. De dagwinnaar, op basis van stableford, kreeg ook een “roze” prijs.

Pagina 1 van 26

14 nov 2019 - Herenmiddag 9 holes
16 nov 2019 - Wild-en wijnwedstrijd
19 nov 2019 - Damesmiddag winterseizoen
21 nov 2019 - Herenmiddag 9 holes

Actuele baanstatus

• Herstel altijd uw pitchmarks en divots!
    Tijdelijke regel vanaf 1 november: plaatsen  op de fairway

Baan

Open

Qualifying

Greens

Zomer

Buggy's

Nee (12/11)

Pinpos. *Klik op letter voor overzicht greens

Golfpark
De Hildenberg

Het weer

Copyright © 2019 Golfbaan Appelscha B.V. Alle rechten voorbehouden.