• Golfpark De Hildenberg Logo

Golfclub

Golfclub De Hildenberg speelt op de baan Golfpark De Hildenberg in Appelscha. Als golfclub werken we nauw samen met de baan en het restaurant.

Op 28 juni 2019 gaat een grote wens van leden in vervulling door een uitbreiding van de baan met 500 meter. Drie nieuwe holes vervangen drie al bestaande holes, die wel blijven bestaan als par3-baan oefenholes. Er is een mooie Driving Range, dat is een plek waar u kunt oefenen om ballen weg te slaan. In nauwe samenwerking met de baan proberen we een golfclub te zijn, waar een ieder zich thuis kan voelen. Talrijke
activiteiten maken het u makkelijk om uw weg te vinden binnen de club.
Wat betreft het financiële aspect van het golf het volgende: onze baan is verreweg de goedkoopste in de omgeving met allerlei aantrekkelijke aanbiedingen en arrangementen. Er zijn momenteel 353 clubleden.
Wij maken het u ook makkelijk om te beginnen met golfen. Maak gerust eens een afspraak om gratis met een lid van de golfclub te komen spelen of kennis te maken met golf. Eén telefoontje naar de receptie is genoeg om dat te regelen. Commissies en allerlei activiteiten door clubleden uitgevoerd zorgen er voor dat u zowel recreatief als prestatief van het golfen kunt genieten. Ook worden afspraken over ‘hospitality chains’
gemaakt met omliggende golfclubs. Dat zijn afspraken om gratis of tegen een gereduceerd tarief op een golfbaan op redelijke afstand van Appelscha te spelen. Naast gezelligheid is golf ook nog eens goed voor uw conditie. Na 9 of 18 holes of na het spelen op de par3-baan zit het best lekker op het terras van het restaurant of thuis.

Agenda

14 nov 2019 - Herenmiddag 9 holes
13:50 - 14:30
16 nov 2019 - Wild-en wijnwedstrijd
13:00 - 15:00
19 nov 2019 - Damesmiddag winterseizoen
13:10 - 13:50
21 nov 2019 - Herenmiddag 9 holes
13:50 - 14:30

Actuele baanstatus

 • Herstel altijd uw pitchmarks en divots! 
  Tijdelijke regel vanaf 1 november: plaatsen  op de fairway

  Baan

   Open

  Qualifying

   Nee

  Greens

   Zomer

  Buggy's

   Nee (12/11)

  Pinpos. *Klik op letter voor overzicht greens

   A

                                                                                                                                                                                                             

Golfpark
De Hildenberg

Contactgegevens

Reserveren

Het weer

Copyright © 2019 Golfbaan Appelscha B.V. Alle rechten voorbehouden.