Golfclub

Golfclub De Hildenberg speelt op de baan Golfpark De Hildenberg in Appelscha. Als golfclub werken we nauw samen met de baan en het restaurant.

Op 28 juni 2019 ging een grote wens van leden in vervulling door een uitbreiding van de baan met 500 meter. Drie nieuwe holes vervangen drie al bestaande holes, die wel blijven bestaan als par3-baan oefenholes. Er is een mooie Driving Range, dat is een plek waar u kunt oefenen om ballen weg te slaan én met een enthousiaste pro om uw swing te verbeteren. In nauwe samenwerking met de baan proberen we een golfclub te zijn, waar een ieder zich thuis kan voelen. Talrijke activiteiten maken het u makkelijk om uw weg te vinden binnen de club.
Wat betreft het financiële aspect van het golf het volgende: onze baan is verreweg de goedkoopste in de omgeving met allerlei aantrekkelijke aanbiedingen en arrangementen. De club telt momenteel ruim 470 leden.

Wij maken het u ook makkelijk om te beginnen met golfen. Maak gerust eens een afspraak om gratis met een lid van de golfclub te komen spelen of kennis te maken met golf. Eén telefoontje naar de receptie is genoeg om dat te regelen. Commissies en allerlei activiteiten door clubleden uitgevoerd zorgen er normaal gesproken voor dat u zowel recreatief als prestatief van het golfen kunt genieten. Naast gezelligheid is golf ook nog eens goed voor uw conditie.Ook zijn voor speelgerechtigde leden afspraken gemaakt met 2 golfclubs om drie keer gratis op elkaars baan te mogen spelen en met andere golfbanen om tegen gereduceerde prijs op hun baan te mogen spelen.

Ook eens golfen in Appelscha? U kunt via de website 24/7 uw starttijd vastleggen. Tot snel!

Agenda

26 sept 2021 - Maandbeker V
13:30 - 14:30
28 sept 2021 - Damesmiddag 9H
13:00 - 14:00
30 sept 2021 - Herenmiddag 9H
13:00 - 14:00

Actuele baanstatus

 • Repareer uw pitchmarks en divots!

  Baan  Open
  Oefenholes  Open

  Driving Range

   Open
  Qualifying  Ja
  Greens  Zomer
  Buggy/Scooter  Ja
  Pinpositie  D

                                                                                                                                                                          

Golfpark
De Hildenberg

Contactgegevens

Reserveren

Het weer

Copyright © 2019 Golfbaan Appelscha B.V. Alle rechten voorbehouden.
// Widget

Reserveren speeltijd