Golfclub

Golfclub De Hildenberg speelt op de baan Golfpark De Hildenberg in Appelscha. Als golfclub werken we nauw samen met de baan en het restaurant.

Op 28 juni 2019 ging een grote wens van leden in vervulling door een uitbreiding van de baan met 500 meter. Drie nieuwe holes vervangen drie al bestaande holes, die wel blijven bestaan als par3-baan oefenholes. Er is een mooie Driving Range, dat is een plek waar u kunt oefenen om ballen weg te slaan. In nauwe samenwerking met de baan proberen we een golfclub te zijn, waar een ieder zich thuis kan voelen. Talrijke
activiteiten maken het u makkelijk om uw weg te vinden binnen de club.
Wat betreft het financiële aspect van het golf het volgende: onze baan is verreweg de goedkoopste in de omgeving met allerlei aantrekkelijke aanbiedingen en arrangementen. De club telt momenteel 440 leden.
Wij maken het u ook makkelijk om te beginnen met golfen. Maak gerust eens een afspraak om gratis met een lid van de golfclub te komen spelen of kennis te maken met golf. Eén telefoontje naar de receptie is genoeg om dat te regelen. Commissies en allerlei activiteiten door clubleden uitgevoerd zorgen er normaal gesproken voor dat u zowel recreatief als prestatief van het golfen kunt genieten. Naast gezelligheid is golf ook nog eens goed voor uw conditie.Ook zijn voor speelgerechtigde leden afspraken gemaakt met 2 golfclubs om drie keer gratis op elkaars baan te mogen spelen en met andere golfbanen om tegen gereduceerde prijs op hun baan te mogen spelen, Als u nu op een baan wil spelen moet u zich zeker op dit moment altijd melden en er kan maar in flights van 2 personen worden gespeeld. Het feit dat we nog mogen golfen is echter een voorrecht. Ons restaurant is gesloten. Als zich wijzigingen voordoen in de (rand)voorwaarden om te spelen zullen we, baan/club, u dat laten weten.

Agenda

13 apr 2021 - Damesmiddag 9H
13:00 - 14:00
15 apr 2021 - Herenmiddag 9H
13:00 - 14:00
20 apr 2021 - Damesmiddag 9H
13:00 - 14:00
22 apr 2021 - Herenmiddag 9H
13:00 - 14:00

Actuele baanstatus

 • Repareer uw pitchmarks en divots!

  Baan  Open
  Oefenholes  Open
  Driving Range  Open
  Qualifying  Ja
  Greens  Zomer
  Buggy/Scooter  Nee
  Pinpositie   C

                                                                                                                                                                                                             

Golfpark
De Hildenberg

Contactgegevens

Reserveren

Het weer

Copyright © 2019 Golfbaan Appelscha B.V. Alle rechten voorbehouden.
// Widget

Reserveren speeltijd