dinsdag, 05 januari 2021 12:12

Gelukkig nieuwjaar!

Golfen met een handicap. Maar toch wel in beweging!!!!
Wat hebben we in de afgelopen periode toch nog ons geliefde spelletje kunnen spelen! We moesten dat doen met een extra handicap en dat was en is nog steeds de Covid 19.

Het heeft ons ook geleerd om te gaan met de nieuwe manier van speelreservering en het tijdelijk lopen in kleine groepen. Een aantal wedstrijden kon toch doorgaan met aanpassingen en zelfs de dames- en herenmiddag vond regelmatig plaats. Hierbij een speciale vermelding voor onze zeer actieve leden Eva Valens, Henny Kuppel, Marise Dekker en Jaap Vermoen die de organisatie van de middagen voor hun rekening namen.
Het totale golfcomplex ligt er prima bij met dank aan iedereen die daar op welke manier dan ook zijn of haar bijdrage aan heeft geleverd. Alex heeft inmiddels afscheid genomen en heeft van de club een attentie ontvangen. De nieuwe groundsman zullen we binnenkort in actie zien.
Inmiddels hebben wij kennis gemaakt met onze nieuwe pro Gijs Kras. Sjoerd en Paul hartelijk bedankt voor jullie inzet om ons beter te laten gaan golfen. Althans een poging van jullie daartoe. Veel succes op jullie nieuwe werkplek.
Wat wij helaas in het afgelopen jaar niet hebben kunnen doen is het verwelkomen en introduceren van de vele nieuwe leden. Wij hebben in het voorjaar het 400ste lid kunnen begroeten en nu eind december zijn er ongeveer 450 leden. Wij kunnen geen gezamenlijke informatie bijeenkomsten houden met een gezellig drankje er bij. Het restaurant kan ook wel een extra activiteit gebruiken. Helaas kunnen we daar nu weinig aan veranderen.
Als bestuur en management en Pro gaan we plannen maken om in het nieuwe jaar extra aandacht te geven aan nieuwe leden die we nog niet voldoende konden begeleiden bij de introductie op de baan. Wij hebben daarbij de hulp nodig van leden die al langer lid zijn. Het bestuur hoopt op medewerking van de leden die alle info van de baan, de regels en de vereniging al kennen. Bijvoorbeeld om als buddy voor nieuwe leden op te treden. Jullie horen daar meer over.
We kunnen, zo het zich nu laat aanzien geen nieuwjaarsbijeenkomst houden en de ledenvergadering hopen we voor 1 juli 2021 te kunnen houden. Wij houden alle ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten en nemen dan passende maatregelen en initiatieven.Wij wensen iedereen onder deze bijzondere omstandigheden een goede jaarwisseling en voor 2021 in de eerste plaats gezondheid en als goede tweede een fijn golfjaar.
Jullie bestuur
Laatst aangepast op vrijdag, 19 februari 2021 10:13

Agenda

13 apr 2021 - Damesmiddag 9H
13:00 - 14:00
15 apr 2021 - Herenmiddag 9H
13:00 - 14:00
20 apr 2021 - Damesmiddag 9H
13:00 - 14:00

Actuele baanstatus

 • Repareer uw pitchmarks en divots!

  Baan  Open
  Oefenholes  Open
  Driving Range  Open
  Qualifying  Ja
  Greens  Zomer
  Buggy/Scooter  Nee
  Pinpositie   C

                                                                                                                                                                                                             

Golfpark
De Hildenberg

Contactgegevens

Reserveren

Het weer

Copyright © 2019 Golfbaan Appelscha B.V. Alle rechten voorbehouden.
// Widget

Reserveren speeltijd