• Golfpark De Hildenberg Logo
zaterdag, 29 augustus 2020 17:36

Jeugddag 29 augustus 2020

Verslag Jeugdmiddag 29 augustus 2020
In de voorbereiding naar de Jeugdmiddag, als start van het vernieuwde Jeugdbeleid, was het regenachtig en steeds frisser. Wij als Jeugdcommissie waren dan ook zeer gezegend met wat uiteindelijk de mooiste, droogste en zonnigste dag van de week bleek te worden.
Met nog een verdwaalde bui in Oosterwolde, bleek het in Appelscha de hele middag droog en bij vlagen zelfs zonnig. Ook de opkomst was vooraf gissen. Hoeveel kinderen zouden er op af komen, komen er überhaupt wel kinderen, waar moeten we vanuit gaan etc. Als je niets verwacht, kan het alleen maar meevallen en dat viel het zeker! 
Alle voorbereidende acties door Jenny, Sytze, Alexander en ondergetekende hebben ertoe geleid dat er maar liefst 25 kinderen naar deze open inloopmiddag zijn gekomen. En allemaal gericht geïnteresseerd en divers in leeftijd, van 6 tot 16. Van diverse kanten kregen we positieve geluiden over de manier van organiseren, de snoepjes, het ontvangst, de clinic die door Stefan Trip werd gegeven en ook de nieuwe mogelijkheden omtrent jeugdlessen.  
Na afloop van ieder uur kregen de deelnemende kinderen een ‘goodie-bag’ mee, met wat lekkers, een bidon en golfbal van de Hildenberg en een inschrijfformulier voor vervolglessen. Op diezelfde middag kregen we het eerste ingevulde inschrijfformulier al retour en gaven andere kinderen aan een inschrijving serieus te overwegen.
Vanuit hier kunnen en gaan we verder bouwen aan een mooie groep jeugd om onze club verder te verrijken.
Met dank aan alle vrijwillige inzet van diverse leden van de club, de baan, de golfschool en ook de beschikbaar gestelde materialen van golfbaan Holthuizen kijken wij als Jeugdcommissie terug op een zeer geslaagde start van het vernieuwde Jeugbeleid.
Joan de Jong
Voorzitter Jeugdcommissie

Laatst aangepast op dinsdag, 01 september 2020 09:32

Agenda

29 okt 2020 - Herenmiddag 9H
13:30 - 14:30

Actuele baanstatus

 • De fairways worden geprikt! Pak uw bal op en speel na de machine verder. NQ
  Repareer uw pitchmarks en divots!

  Baan

   Open

  Qualifying

   Ja

  Greens

   Zomer

  Buggy's

   Ja

  Pinpos. *Klik op letter voor overzicht greens

   C

                                                                                                                                                                                                             

Golfpark
De Hildenberg

Contactgegevens

Reserveren

Het weer

Copyright © 2019 Golfbaan Appelscha B.V. Alle rechten voorbehouden.
// Widget

Reserveren speeltijd