• Golfpark De Hildenberg Logo

Golfschool

PGA golfprofessionals Sjoerd Pol (Nationale Golfschool Holland) en Paul Karreman (Smashfactor) hebben hun krachten gebundeld onder de naam Golfacademy Appelscha, om hun passie voor golf aan u over te brengen. In combinatie met de uitgebreide oefenfaciliteiten van de Hildenberg is het fijn oefenen in Appelscha.golf

Sjoerd geeft privelessen en groepslessen. Ook voor clubfitting kunt u bij hem terecht. Door gebruik te maken van Trackman en Flightscope zijn alle bewegingen van bal en club te volgen. Sjoerd geeft lessen op vrijdag, zaterdag en zondag. 

Bij Paul kunt u naast golflessen ook terecht voor fysiotherapie-behandelingen en fysieke trainingen gericht op golf. Paul maakt gebruik van 3D-analyse apparatuur waardoor alle bewegingen van het lichaam heel precies zijn te volgen. Paul geeft lessen op maandag, dinsdag en vrijdag.

Door de juiste voorwaarden te creëren (met de juiste materiaal en uw optimale fysiek gestel) kunnen zij u optimaal les geven en die swing creeëren die past bij uw lichaam: elke golfer heeft zijn eigen swing! 

Kijk op de website van de Golfacademy Appelscha voor de mogelijkheden of klik hieronder op de foto van de Pro om een les te boeken. U dient zich eerst te registreren om een les te kunnen boeken. U hoeft geen lid te zijn van Golfclub De Hildenberg om lessen te kunnen volgen.

 

View the embedded image gallery online at:
https://golfparkdehildenberg.nl/golfschool#sigProId7029ed72f8

Agenda

24 okt 2020 - Hildenberg Cup 8
13:00 - 14:30
27 okt 2020 - Damesmiddag 9H
13:00 - 14:00
29 okt 2020 - Herenmiddag 9H
13:30 - 14:30

Actuele baanstatus

 • Repareer uw pitchmarks en divots!

  Baan

   Open

  Qualifying

   Ja

  Greens

   Zomer

  Buggy's

   Ja

  Pinpos. *Klik op letter voor overzicht greens

   C

                                                                                                                                                                                                             

Golfpark
De Hildenberg

Contactgegevens

Reserveren

Het weer

Copyright © 2019 Golfbaan Appelscha B.V. Alle rechten voorbehouden.
// Widget

Reserveren speeltijd