Egolf4U

Egolf4U

Ons team bestaande uit Henny, Eva, Marjanne, Marise, Joanna en Monique zijn er in geslaagd om op bijna miraculeuze wijze kampioen van de poule te worden.

Waar niemand op had durven rekenen gebeurde: Parc Sandur, de ongenaakbare koploper in de poule, verloor op de baan in

Dronten, de wedstrijd van de Hildenberg met maar liefst 1-21. Daardoor ontstond een gelijke eindstand met ons team, zodat de verloren winstpunten uiteindelijk een definitief oordeel moesten vellen. Niet Parc Sandur maar Hildenberg werd verrassend winnaar van de poule.In het clubhuis in Dronten, werd die overwinning uitbundig gevierd. De Drontense dames, die op de laatste wedstrijddag van deze competitie als gastvrouwen fungeerden, hadden naast een vrolijke toespraak zelfs een feestlied ingestudeerd, met het refrein ” Het is moeilijk bescheiden te blijven, wanneer je zo goed bent als …..” de winnaars van de poule.

Niet verwacht, maar de afgelopen maanden wel naar toe gewerkt. Onder leiding van de captains Marise en Henny zijn we al vroeg in het jaar met de trainingen gestart en heeft Marjanne ons geholpen met de regels. Tegen het herenteam konden we de matchplay oefenen, kregen we de laatste aanwijzigingen van golfpro Gijs en trainden de korte slagen op de nieuwe pitch en put.

Het dames team kan volgend jaar weer Hoofdklasse spelen en we zijn daar  best trots op en tevreden mee.

Namens het winnende team,
Monique

Met dank aan fotograaf Hans de Jongh