Egolf4U

Egolf4U

De oefenfaciliteiten op de Hildenberg zijn zeer uitgebreid; naast een ruime driving range inclusief trainingscentrum van de pro's, met 14 afslagplaatsen overdekt en twee aan de buitenzijde, herbergt het golfterrein een ruime putting green, een chipping area met bunker en negen holes pitch en put (par 3 holes met afstanden tot circa 100 meter) 

De driving range is dagelijks geopend (tenzij bij de baanstatus anders aangegeven) en voor iedereen vrij toegankelijk. Voor een mandje met ca. 23 oefenballen betaalt u € 1,00 in de ballenmachine. De ballenmachine werkt op losse 1 euro stukken, eventueel te pinnen bij de receptie of het restaurant. 

Pitch en Put
De pitch en put baan bestaat uit 9 holes met afstanden tussen de 35 -100 meter. Een leuke activiteit die heel geschikt is als familie of vriendenuitje of bijvoorbeeld een personeelsdag met collega’s. Het spelplezier staat voorop! Iedereen krijgt een mandje ballen mee om te oefenen op de oefenfacilteiteiten zoals de putting green en de driving range. Daarna ga je zelf de ‘baan’ op voor een rondje pitch en put. De afstanden varieren van 35 tot circa 100 meter en een ronde van 9 holes duurt circa 1,5 uur. Voor materiaal wordt gezorgd, zelf materiaal meenemen mag natuurlijk ook. Klik hier voor meer informatie