Egolf4U

Egolf4U

De golfsport en het zakelijk leven hebben veel overeenkomsten. Daarom is golfen de nummer 1 sport voor relatiebeheer. Golfpark De Hildenberg vormt de perfecte locatie om te netwerken. Uw relaties en medewerkers kunnen genieten van de prachtige baan, de oefenfaciliteiten en een sfeervol clubhuis.

Business Club Hildenberg
Business Club Hildenberg heeft tot doel ondernemers een platform te bieden waarbij op een aangename en ontspannen manier zakelijke contacten kunnen worden onderhouden op de golfbaan en in Grand Café de Hildenberg.

Door de samenstelling van sportieve uitdaging en zakelijke ambitie ervaren de leden een waardevolle uitbreiding van hun actieve netwerk. De vorm van het lidmaatschap kunt u kiezen naar behoefte, wij bieden u de keuze uit een aantal pakketten, maar maken ook graag een op maat gesneden lidmaatschap voor u.

Bedrijvencompetitie
De leden spelen ca. 6 maanden per jaar een wedstrijd over 9 holes, op vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur. Gezellig golf spelen staat centraal in deze competitie.
Leden van BCH worden op de website met hun zakelijk logo opgenomen. Daarbij hoort een link naar de website van het bedrijf.

Bedrijfsgolf op maat
Organiseer een relatiedag voor al uw zakelijke klanten en/of contacten op de golfbaan. Dat is eens wat anders dan een meeting in kostuum. Ontvang uw gasten met koffie, hou een korte presentatie of vergadering en ga na de lunch met elkaar een balletje slaan. Golfparkd de Hildenberg neemt de hele organisatie graag op zich. Ons restaurant is prima uitgerust voor grote én kleine groepen.

Sponsoring
In de pakketten voor het bedrijfslidmaatschap is een reclamebord opgenomen. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden om uw bedrijf zichtbaar te laten zijn. Denk aan holeborden, vlaggen, driving range en andere objecten. Soms ook goed om de betrokkenheid met de golfbaan te tonen. Golfpark De Hildenberg ontvangt jaarlijks meer dan 2.000 bezoekers en vaste spelers.

Neem contact op met de baanmanager voor meer informatie en de mogelijkheden. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.