Egolf4U

Egolf4U

Golfclub De Hildenberg speelt op de baan van Golfpark De Hildenberg in Appelscha. Als golfclub werken we nauw samen met de baan en het restaurant. De baan is ontworpen door golfbaanarchitect Alan Rijks en heeft 9 holes met een par van 70. 

Er is een ruime putting green, een mooie Driving Range en een 9 holes pitch en put baan én met een enthousiaste pro om uw swing te verbeteren. In nauwe samenwerking met de baan proberen we een golfclub te zijn, waar een ieder zich thuis kan voelen. Talrijke activiteiten maken het u makkelijk om uw weg te vinden binnen de club.
Wat betreft het financiële aspect van het golf het volgende: onze baan is verreweg de goedkoopste in de omgeving met allerlei aantrekkelijke aanbiedingen en arrangementen. De club telt momenteel ruim 500 leden.

Wij maken het u ook makkelijk om te beginnen met golfen. Maak gerust eens een afspraak om gratis met een lid van de golfclub te komen spelen of kennis te maken met golf. Eén telefoontje naar de receptie is genoeg om dat te regelen. Commissies en allerlei activiteiten door clubleden uitgevoerd zorgen er normaal gesproken voor dat u zowel recreatief als prestatief van het golfen kunt genieten. Naast gezelligheid is golf ook nog eens goed voor uw conditie.Ook zijn voor speelgerechtigde leden afspraken gemaakt met 2 golfclubs om drie keer gratis op elkaars baan te mogen spelen en met andere golfbanen om tegen gereduceerde prijs op hun baan te mogen spelen.

Ook eens golfen in Appelscha? U kunt via de website 24/7 uw starttijd vastleggen. Tot snel!