Egolf4U

Egolf4U

Voor vaste spelers van golfbaan De Hildenbeg, bieden wij lockers om uw golfuitrusting veilig en handig op te bergen. 

Met uw eigen locker bij Hildenberg hoeft u nooit meer uw golftas en trolley in en uit uw auto te laden. Dit bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar houdt ook uw auto schoon en vrij van grasvlekken en zand. Als u dat wilt, kunt u zelfs met de fiets naar de golfbaan komen, zonder de last van het meenemen van uw uitrusting.

Onze lockers zijn van duurzaam gaas gemaakt en worden geleverd met een eigen slot, compleet met 2 sleutels voor uw gemoedsrust. U kunt kiezen uit benedenlockers of bovenlockers, afhankelijk van uw voorkeur en behoeften.
De gaaslocker beneden kosten € 57,50 per jaaren een bovenlocker € 52,50 per jaar (tarief geldig voor 2023).

Op dit moment is er een wachtlijst voor de lockers. Neem contact op met de receptie voor meer informatie.

We willen u er graag aan herinneren dat de verhuurder niet aansprakelijk is voor de inhoud van de locker. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de huurder om de inhoud te beschermen. Schade veroorzaakt door brand of diefstal wordt niet gedekt, dus we raden aan om uw uitrusting adequaat te verzekeren, mogelijk via uw inboedelverzekering.

Bij eventuele problemen of zorgen met betrekking tot uw locker, neemt u dan onmiddellijk contact op met onze receptie op telefoonnummer 06-57848818.

Tenslotte, uit respect voor medegebruikers en het voorkomen van ongedierte, verzoeken wij u vriendelijk geen etenswaren in uw golftas achter te laten.

Vergeet niet om het licht uit te schakelen en de deur altijd af te sluiten bij het verlaten van de ruimte.

Lockers